Ο Άρης Ρεθύμνου έκανε το μεγάλο “μπαμ” στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική “αλώνοντας” το Ατσαλένιο!

Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη έκανε τη… ζημιά στον ΠΟΑ νικώντας τον με 1-0 στο “σπίτι” του και έχει κάθε δικαίωμα πλέον να κάνει όνειρα για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο 23’ ο “αειθαλής” Στέλιος Κοζανίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του ΠΟΑ και κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτό τον τρόπο οι πρωταθλητές Ρεθύμνου πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Ο ΠΟΑ είχε στη συνέχεια ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Στο 47’ ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 81’ ο Τριανταφύλλου αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Βογιατζιδάκης! Στο 85’ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Τριανταφύλλου.

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Κ. Βρετός, Γιακουμάκης, Πετράκης, Καρβελάς (76’ Παπαδομιχελάκης), Ρουμπάκης, Πετράς, Μπουτσάκης (67’ Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης (62’ Βλάχος), Ν. Βρετός, Τριανταφύλλου.

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίρια, Μπερνιδάκης (78’ Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος (60’ Μουλίτσας), Καψαλάκης, Κοζανίδης, Γκιόκας, Βελονάκης.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook