Έχουν συγκεντρωθεί στα αεροδρόμια σε Παρίσι και Κάιρο προκειμένου να λάβουν ενημέρωση για το τι τελικά συνέβη με την πτήση

Σε ένα απίστευτο θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του Airbus A320 από τα ραντάρ. To αεροσκάφος ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης από το αεροδρόμιο του Παρισίου για Κάιρο και πριν φτάσει στον προορισμό του και χωρίς ο πιλότος να έχει εκπέμψει σήμα κινδύνου ή τουλάχιστον να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα, απλά… εξαφανίστηκε. 

Τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα της πτήσης MS806 το Airbus πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, είχε μπει 10 μίλια μέσα στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο, απείχε 280 χλμ. από τις αιγυπτιακές ακτές και βρισκόταν σε ύψος 37.000 ποδιών, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά. Την ίδια ώρα και ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με Ελλάδα και Γαλλία να συνδράμουν στην επιχείρηση οι συγγενείς των επιβαινόντων έχουν συγκεντρωθεί στα αεροδρόμια σε Παρίσι και Κάιρο προκειμένου να λάβουν ενημέρωση για το τι τελικά συνέβη με την πτήση.

Οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει αποτυπώνουν την αγωνία στα πρόσωπα των συγγενών των επιβαινόντων του Airbus Α320 που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook