Το Color Fest Chania, αλλάζει όνομα και γίνεται HOLI FEST CRETE!!!

Και επίσημα πλέον, η συγκεκριμένη εκδήλωση, ανήκει στα HOLI FESTIVALS που γίνονται ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων αυτό της Ινδίας, της Σιγκαπούρης, του Salt Lake City της Αμερικής, της Βαρκελώνης, του Λονδίνου και πολλών άλλων χωρών ανά το κόσμο!

Ήδη η απήχηση του κοινού είναι εντυπωσιακή και οι διοργανωτές ετοιμάζουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Στα ευχάριστα νέα είναι ότι ανάμεσα στις πλούσιες εκδηλώσεις του HOLI FEST CHANIA, θα υποδεχτούμε τους REC LIVE!!! Lets get colored at HOLI FEST CHANIA II SAT.11JUNE II ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ.

Γνωστοί djs και live acts του νησιού πλαισιώνουν το line up του festival, ακροβάτες, χορευτές, sky dancers και πολλά ακόμα happenings υπόσχονται να   διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 11 Ιουνίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και η πρώτη συντονισμένη ρίψη χρωμάτων θα γίνει 18.30. Φορέστε ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και οπλιστείτε με τη καλύτερη διάθεση για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με το πιο χρωματιστό τρόπο.

Από τα σημεία προπώλησης θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας έναντι της τιμής των 5 ευρώ (με ένα χρώμα). Η τιμή θα ισχύσει από την Τετάρτη 11/5 έως το Σάββατο 21/5. Στην είσοδο θα είναι έναντι της τιμής των 8 ευρώ (με ένα χρώμα).

Σημεία προπώλησης: Αρωματοπωλείο: “Το Σπίτι Του Αρώματος” (Μυλωνογιάννη 22) & την καφετέρια “Just Veronesi” (Επισκόπου Χρυσάνθου 28).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες τις παρακάτω σελίδες

fb: Holi Fest Crete / twitter: Holi_Fest / instagram: holi_fest_crete

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook