Βασανιστικά και αναπάντητα τα ερωτήματα που έχουν οι συγγενείς του Γιώργου Γράψα, του 39χρονου που βρέθηκε με βαριά εγκαύματα στις 29 Μαϊου, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου Πάτρας και μετά από 1,5 μήνα κατέληξε, αφήνοντας πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Η αδελφή του Γεωργία Γράψα, απευθύνθηκε τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στην Αστυνομία, χωρίς όμως να έχει λάβει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάηκε ο 39χρονος. Οι συγγενείς μάλιστα εμφανίζονται πεπεισμένοι πως κάποιοι τον έκαψαν. Σε αυτό φαίνεται να συνηγορεί και μία κουβέντα που κατάφερε να τους πει ο εκλιπών στο διάστημα της νοσηλείας του: «τρία άτομα» χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει λεπτομέρειες.

Οι οικείοι του υποστηρίζουν πως αναζήτησαν τι μπορεί να συνέβη εκείνο το βράδυ και το μόνο που έμαθαν ήταν πως υπήρχε μία φωτιά στο χώρο του αμαξοστασίου του ΟΣΕ όπου βρίσκουν καταφύγιο οι αλλοδαποί. Η οποία όμως έσβησε γρήγορα. Συνδέονται τα δύο περιστατικά, αφού ο Γιώργος Γράψας βρέθηκε κοντά σε εκείνο το σημείο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.

dete.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook