Τις παρακάτω συγχαρητήριες επιστολές έστειλαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την άνοδο του ΟΦΗ

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη 

Τα συγχαρητήρια του για την νίκη του ΟΦΗ και άνοδο του στην football league εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στα μέλη της διοίκησης και στους φιλάθλους του ΟΦΗ. «Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΟΦΗ που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να υπερβούν τα όποια προβλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης ο οποίος και ευχήθηκε καλή πορεία στο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα και να επανέλθει στη θέση που του αξίζει στη μεγάλη κατηγορία – superleague.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου

 

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο της ομάδας στην Football League.  Ελπίζω και εύχομαι η φετινή δύσκολη πορεία τους,  που ευτυχώς ολοκληρώθηκε θετικά, να  δείξει το δρόμο συνολικά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ώστε σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της πόλης μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.   

Για το Ηράκλειο, για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που αγαπούν και στηρίζουν διαχρονικά τον ΟΦΗ , για τους χιλιάδες οπαδούς του σε ολόκληρη την Κρήτη, η χαρά της ανόδου δεν συνοδεύεται μονάχα από χαμόγελα, συνοδεύεται και από προσδοκία. Την προσδοκία να δούμε τον ΟΦΗ να επιστρέφει όσο πιο σύντομα γίνεται στην φυσική του θέση,  ανάμεσα στις μεγάλες  ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.  
Η άνοδος είναι επιτυχία κυρίως για αυτό. Επειδή φέρνει τον ΟΦΗ ένα βήμα πιο κοντά στον μοναδικό ρόλο που αρμόζει στην ιστορία του, τον ρόλο του πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα της χώρας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook