Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στο κοινωνικό σύνολο και στέκονται δίπλα στις οικογένειες της Κρήτης που πλήττονται από την κρίση, προσφέροντας στους υποψήφιους μαθητές, στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, και στα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στις μετακινήσεις τους στα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, με τα πλοία της εταιρείας, στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα,  η παραπάνω έκπτωση χορηγείται  για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις, στα ειδικά μαθήματα και στις Στρατιωτικές Σχολές.

Όροι & προϋποθέσεις:

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου /υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση του υποψήφιου μαθητή και του συνοδού του στο πλοίο.
Η παραπάνω παροχή ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός από DECK & VIP.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο).           

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook