Διπλό μεταγραφικό χτύπημα έκανε ο ΟΦΗ λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το Κρητικό συγκρότημα απέκτησε τον γνωστό Τούρκο ποδοσφαιριστή Έρολ Μπουλούτ ενώ μέχρι τον βράδυ θα υπογράψει και ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γεωργίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΟΥΤ

\”Ο Ερολ Μπουλούτ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΦΗ υπογράφοντας συμβόλαιο που έχει διάρκεια 18 μήνες. 

Ο Μπουλούτ (έχει γεννηθεί στις 30-10-1976) έχει κοινοτικό διαβατήριο και ήταν ελεύθερος. Πέρυσι όπως είναι γνωστό είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Β. από τον οποίο έμεινε ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν. 

Ο έμπειρος παίκτης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Νίκο Μαχλά και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας. 

Ο Μπουλούτ θα μεταβεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια θα έλθει στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση\”. 

Το βιογραφικό του Μπουλούτ

Ο Ερόλ Μπουλούτ γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1975 στο Bad Schwalbach της Γερμανίας από γονείς Τούρκους μετανάστες. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην εφηβική ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1994. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην τουρκική Φενερμπαξέ ως βασικός. Επέστρεψε στην Άιντραχτ αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Έτσι για τρεις σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στις τούρκικες ομάδες Τραμπζόνσπορ και Άδανασπορ καθώς και στον Πανιώνιο το β΄ μισό του 2001-02.

 Το 2002-03 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο κι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει και να τον δώσει με μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά τελικά δεν συμφώνησαν κι ο παίκτης πήγε στην Τουρκία στην Μπούρσασπορ. Ακολούθησε μια σεζόν στη Β΄ κατηγορία της Μπουντεσλίγκα με τη Μόναχο 1860 και το 2005 ήρθε τελικά στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό είχε δυο επιτυχημένες σεζόν. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2006, 2007) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2006), αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε καλές αναμνήσεις στους φιλάθλους. Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στην ουκρανική Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

 Ο Μπουλούτ έχει αγωνιστεί 18 φορές με την Εθνική Ελπίδων και 2 φορές με την Εθνική Ανδρών της Τουρκίας.


Υπογράφει ο Γεωργίου

Σε ότι αφορά την απόκτηση του Γιώργου Γεωργίου, σύμφωνα με πήροφορίες, ο παίκτης έλυσε το πρωί την συνεργασία του με την Ανόρθωση και θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον ΟΦΗ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί και στις εξέδρες του Ελ Πάσο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα.  Ο Γεωργίου με ύψος 1.91 είναι 31 ετών και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό,  Κέρκυρα και Ανόρθωση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook