Μετά τους Μπάρδα, Καραδολάμη και Παναγάκη ο ΟΦΗ προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη έναν παίκτη που επιθυμούσε να τον έχει μαζί του και τη νέα χρονιά ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος. 
Ο λόγος για τον Κώστα Μπαλάφα που αποδέχτηκε την πρόταση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ και θα βοηθήσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα της Α2 για να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α1. 
«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο, με τον αθλητή Κώστα Μπαλάφα.Του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη για την νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α2». 
Από την μεριά του ο αθλητής του ΟΦΗ για την επέκταση της συνεργασίας του, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου, με την ομάδα του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τόσο την διοίκηση, όσο και τον προπονητή, για την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας. Θα προσπαθήσω και την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό , ώστε η ομάδα μας να έχει τις αντίστοιχες, μεγάλες επιτυχίες που είχε πέρυσι στην Β΄Εθνική». 
Πλέον στο μέτωπο των ανανεώσεων απομένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Θανάση Σουφλιά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει η επιτροπή μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον Βαγγέλη Βλάχο να επιδιώκει διακαώς την παραμονή του υψηλόσομου σέντερ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook