Τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ κ. Αντίπα Σηφάκη και τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Νιόπλια υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 24/5 στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.  

Η συνάντηση έγινε μέσα σε χαλαρό κλίμα και ο κ. Λαμπρινός ευχαρίστησε τους δυο άνδρες για τη χαρά που έδωσαν στους Ηρακλειώτες οδηγώντας τον ΟΦΗ στην Football League.

Παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι τόσο ο Δήμος όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται στο πλευρό τους όποτε τον χρειαστούν: «Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτή η άνοδος  διότι επετεύχθη μέσα από σοβαρές αντιξοότητες. Δεν φοβηθήκατε να αναλάβατε την ομάδα σε εποχές οικονομικής κρίσης και στο τέλος, χάρη στην σκληρή δουλειά και την καλή συνεργασία όλων σας, μας κάνατε χαρούμενους. Ελπίζω και του χρόνου να είμαστε εδώ να πανηγυρίζουμε την επιστροφή στην Α΄ Εθνική» τόνισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Ο κ. Σηφάκης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την τιμή, όπως είπε, και επεσήμανε ότι: «Μας ενώνει όλους η αγάπη μας για την πόλη. Για αυτό μπήκαμε στη διοίκηση οι άνθρωποι που μπήκαμε, για αυτό προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Επειδή αγαπάμε το Ηράκλειο, αγαπάμε τον ΟΦΗ και θέλουμε να προσφέρουμε στον  τόπο, όπως  και όσο μπορεί ο καθένας  μας».

Ο κ. Νιόπλιας αφού ευχαρίστησε κι εκείνος με τη σειρά του τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την πρόσκληση, στη συνέχεια μπήκε σε μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική κουβέντα με τον κ. Λαμπρινό στον οποίο εξήγησε πώς ο ΟΦΗ κατάφερε να καλύψει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το μεγάλο βαθμολογικό χάντικαπ που τον χώριζε από την κορυφή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος χάρισε στον πρόεδρο και στον προπονητή του ΟΦΗ από ένα  συλλεκτικό μετάλλιο με την μορφή του Οδυσσέα Ελύτη, φιλοτεχνημένο από τον σπουδαίο καλλιτέχνη Γιάννη Παππά.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook