Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της απονομής της πιστοποίησης τουριστικών μονάδων «we do local» στα δημοφιλή και υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής της Αγίας Πελαγίας CHC Athina Palace Resort & Spa και SeaSide Resort & Spa.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Sea Side Resort & Spa, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη του τουρισμού στο νησί, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris HotelManagement, Development & Consulting S.A, κ. Ζαχαρίας Χνάρης, εμφανώς ικανοποιημένος από την έκβαση της εκδήλωσης της απονομής της πιστοποίησης των δυο πολυτελέστατων μονάδων, δήλωσε στο FlashNews.gr:

«Με αποκλειστικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την στήριξη της τοπικής μας οικονομίας, προχωρήσαμε στις αναγκαίες ενέργειες για την πιστοποίηση δυο πολυτελών ξενοδοχείων μας, με το σήμα We do local. Πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όπως είναι φυσικό, μας ικανοποιεί απόλυτα αυτό το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και μαζί με το σύνολο των συνεργατών μας είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα χρονιά να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του τόπου μας και να τους δημιουργήσουμε ευχάριστες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή! Τέλος οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την κα Μιχοπούλου Ιωάννα – Executive Operations Manager για την εργασία της,  με αποτέλεσμα  την Πιστοποίηση με το σήμα We do local των παραπάνω δύο Ξενοδοχείων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων “we do local”, οι αυστηρές προδιαγραφές του, καθώς επίσης και οι … φιλόδοξοι στόχοι του προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε», κ. Ανδρέα Μεταξά, βασικός στόχος του πρoτύπου “we do local” είναι η διαφοροποίηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, καθώς επίσης και η ποιοτική αναβάθμιση του μέσα από την διάδοση της φιλοσοφίας του προγράμματος, η οποία είναι:

Η στήριξη της ανάπτυξης της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, η προβολή και η ανάδειξη της ελληνικής κουλτούρας, η παρουσίαση και η προβολή της ελληνικής γαστρονομίας, η στήριξη του τοπικού εργατικού δυναμικού, καθώς επίσης και ο σεβασμός στο περιβάλλον.

Η υπέροχη βραδιά “έκλεισε” με δείπνο που παρέθεσαν οι διοργανωτές στους καλεσμένους τους στο κεντρικό θεματικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου οι εντυπωσιακές γαστρονομικές δημιουργίες του Σεφ βασίζονταν αποκλειστικά σε εκλεκτά κρητικά προϊόντα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook