Ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων ενημερώνει τους φορολογούμενους πολίτες του Νομού ότι οι λογιστές θα παραλαμβάνουν δηλώσεις το πολύ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «ο συνδυασμός της αποχής του πρώτου διαστήματος αλλά και της επερχόμενης  λήξης υποβολής δηλώσεων την 30/06/2016 μας αναγκάζει να μην παραλαμβάνουμε δηλώσεις το τελευταίο 15θήμερο (από 15/6 – 30/6) διότι μαθηματικά δεν θα προλάβουμε να τις υποβάλλουμε.

Ήδη  έχουν συσσωρευθεί  πλήθος από αυτές, στα γραφεία μας,. Δεν επιθυμούμε να επωμιστούμε εμείς ούτε την λανθασμένη επιλογή του νομοθέτη να καθυστερήσει να ανοίξει το σύστημα κατά 2,5 μήνες ούτε επίσης την λανθασμένη εκτίμηση της πραγματικότητας όσο αφορά το ύψος της επιβολής προστίμων ανά καθυστερημένη φορολογική δήλωση.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας στην παραλαβή των δηλώσεων και να μην παραλαμβάνουν μετά από 3 εβδομάδες διότι θα βρεθούν εκτεθειμένοι  στις ποινές της κείμενης νομοθεσίας.  Καλούμε τους φορολογούμενους πολίτες να μην καθυστερήσουν να προσέλθουν στα λογιστικά γραφεία γιατί και οι ίδιοι θα βρεθούν εκτεθειμένοι  στις ποινές της κείμενης νομοθεσίας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook