Υπαρκτό και έντονο είναι το ενδιαφέρον του Πλατανιά για την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Γεωργίας ακραίο μεσοεπιθετικού Γκιόργκι Τσαντούρια.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ντούισμπουργκ (24 συμμετοχές-4 γκολ).

Σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Σαμπουρτάλο Τιφλίδας, ενώ για ένα χρόνο εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα. Το 2010 βρέθηκε στην Ολλανδία για τη Φίτεσε, στην οποία έμεινε έως το 2014. Ακολούθησαν η Αλάνια Βλαντικαβκάζ, η Κλουζ και η Βερόνα και τελευταίος του σταθμός ήταν η Ντούισμπουργκ.

Το ενδιαφέρον της Χανιώτικης ομάδας επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του Σερτσκάν Γκιουβένισικ με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, τις οποίες έκανε πριν το τελευταίο μπαράζ παραμονής της γερμανικής ομάδας με τη Βούρτζμπεργκερ Κίκερς, όπου η Ντούισμπουργκ ηττήθηκε για δεύτερη φορά και υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία: «Ισχύει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πλατανιά. Μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Δεν είναι όμως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που ασχολείται με τον Γκιόργκι Τσαντούρια. Υπάρχουν δεδομένα μεγάλες ελληνικές ομάδες που θέλουν τον Τσαντούρια. Εξάλλου είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτήν την στιγμή. Θεωρώ πως σε δύο ημέρες από σήμερα θα έχουμε πιο επαρκή εικόνα. Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα διότι η Ντούισμπουργκ έχει παιχνίδι, όπου θα ξεκαθαριστεί το εάν θα μείνει ή όχι κατηγορία. Πάντως μπορώ να σας πω ότι πρώτος στόχος του Τσαντούρια είναι να μείνει στην Γερμανία. Σε μία μεταγραφική περίοδο όμως όλα μπορούν να γίνουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook