Ο Ντιντάκ Ντεβέσα έπεισε το διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις και στα φιλικά του Πλατανιά τον Γιώργο Παράσχο ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο 25χρονος Ισπανός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στη Γ’ Εθνική με τον Αιγινιακό και είχε σημαντική συμβολή στην επιστροφή της ομάδας στη Football League με 27 συμμετοχές και 13 γκολ.

Ο Ντιντάκ Άνχελ Ντεβέσα Άλμπις όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαν Φρανσίσκο Μαγιόρκα και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Μαγιόρκα, όπου έμεινε έως το 2013, όντας μέλος κυρίως της Μαγιόρκα Β’. Αγωνίστηκε για μία σεζόν ως δανεικός στην Πονφεραντίνα και εν συνεχεία είχε δύο γεμάτες χρονιές με τη Γέιδα. Το β’ μισό της σεζόν 2014-2015 τον απέκτησε ο Αιγινιακός και έκανε 10 συμμετοχές στη Football League. Παρά τον υποβιβασμό παρέμεινε στην ομάδα του Αιγινίου και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τον… τσεκάρει η ΑΕΛ εν όψει της επιστροφής της στη Super League, αλλά ο Πλατανιάς έχει συμφωνήσει με τον Αιγινιακό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντεβέσα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook