Tρία άτομα συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και Λαθρεμπορίας, στο Ηράκλειο

Πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 29χρονος και μια 22χρονη στην κατοχή των οποίον βρέθηκαν συνολικά 300 γραμμάρια λαθραίου καπνού και μικροποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (24.05.2016) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τρεις ημεδαπούς.

 Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 21χρονου και της 22χρονης μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία καπνού βάρους 300 γραμμαρίων, η  οποία δεν έφερε την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook