Τη θέση ότι είναι υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών η άμεση και αδιάλειπτη συνεργασία, προκειμένου να βρεθούν και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα οριστικές λύσεις -μεταρρυθμίσεις του κανονισμού λειτουργίας των Σχολικών Κυλικείων διατύπωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Βλαχάκης στη διημερίδα με θέμα “Σχολικά κυλικεία, αναβάθμιση υπηρεσιών, πιστοποίηση”.

Την διημερίδα οργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, η ΟΕΒΕΝΗ και ο Σύλλογος Μισθωτών Κυλικείων Σχολικών Κτιρίων ν. Ηρακλείου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου παρουσία της  Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Κυλικείων κ. Φραντζέσκας Τατούλη και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά.

Ο κ. Βλαχάκης στην παρέμβασή και με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας  τόνισε ότι η Πολιτεία πρέπει να υιοθετήσει προτάσεις όπως της Ομοσπονδίας Κυλικείων Ελλάδος και της ΓΣΕΒΕΕ που από κοινού κατέβαλαν προσπάθειες να δημιουργήσουν το Επαγγελματικό Περίγραμμα του Υπευθύνου Σχολικού Κυλικείου με στόχο την αναβάθμιση του συγκεκριμένου κλάδου προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook