Ένα σμήνος μελισσών «κόλλησε» κυριολεκτικά στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου για δύο μέρες, επειδή η βασίλισσα είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος!

Οι μέλισσες κάλυψαν την πίσω δεξιά γωνία του ΙΧ, χωρίς ωστόσο η 65χρονη ιδιοκτήτριά του να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Ένας δασοφύλακας πρόσεξε την «καφέ κηλίδα» στο αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένο έξω από μια παμπ, στο Haverfordwest.

«Αρκετός κόσμος πλησίαζε το όχημα και έβγαζε φωτογραφίες. Ανησύχησα γιατί ένα τέτοιο σμήνος βρισκόταν εντός της πόλης κι αν κάποιος έκανε κάτι ανόητο θα τραυματιζόταν ο ίδιος ή οι μέλισσες», λέει ο άντρας ο οποίος προνόησε και επικοινώνησε με μελισσοκόμους.

Για την απομάκρυνση του σμήνους επιχείρησαν τρεις μελισσοκόμοι, ο δασολόγος και ένας περαστικός, καταφέρνοντας να κλείσουν ένα μεγάλο μέρος των εντόμων σε ένα κουτί.

Όμως, όταν η οδηγός αποχώρησε οι μέλισσες άρχισαν να συγκεντρώνεται ξανά γύρω από το αυτοκίνητό της ίσως γιατί οι ειδικοί δεν εντόπισαν έγκαιρα ότι η βασίλισσά τους είχε παγιδευτεί μέσα στο πορτ μπαγκάζ.

Η ίδια κάλεσε ξανά τους μελισσοκόμους για να απομακρύνουν όσες μέλισσες είχαν «σταθμεύσει» στο αυτοκίνητό της. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook