Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα Πεζά, η ολομέλεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συντονιστικής γραμματείας, “το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, καθώς την ίδια ώρα διεξαγόταν στην Πάτρα η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος μετά από πολύ καιρό, με τον Γιώργο Παπανδρέου, να διατυπώνει ξεκάθαρες, πατριωτικές, δημοκρατικές και προοδευτικές προτάσεις για το μέλλον της χώρας. 
 
Από όλους τους παρευρισκόμενους τονίστηκε, ότι τώρα που οι μύθοι των Σαμαρά και Τσίπρα κατέρρευσαν, τώρα ο κόσμος διψάει για πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα, και τα έργα τους συμβαδίζουν με τα λόγια. Και είναι ώρα να ξαναβγει μπροστά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μοναδικός πολιτικός που προώθησε και υλοποίησε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από το τέλμα και να μπορεί να σταθεί στις δικές της δυνατότητες. 
 
Και αυτό είναι το διακύβευμα, η εκ βάθρων Αλλαγή της χώρας, που πρέπει να κατανοήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα. 
 
Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας αναδείχθηκε, ύστερα από διαβούλευση, η Συντονιστική Γραμματεία Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, την οποία απαρτίζουν οι: Βαρδάκης Άγγελος, Βεργάκης Χρήστος, Βογιατζόγλου Ευάγγελος, Κοκοσάλης Νίκος, Μαργετάκης Σήφης, Σαριδάκης Νίκος,  Σκουλάς Μανώλης και Στρουμπάκης Αστρινός.
 
Τέλος, οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με σκοπό να συγκροτηθούν Συντονιστικές Γραμματείες σε όλους του δήμους του νομού Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook