Για πρώτη φορά, μετά από εβδομάδες σχετικής φημολογίας, ο Χρήστος Φερεντίνος παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την επόμενη σεζόν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη μια ενιαία εκπομπή που θα καλύπτει ολόκληρη την πρωινή ζώνη του σταθμού.

«Το συζητάμε, αυτή είναι η αλήθεια» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής στην κάμερα του Star. «Εννοείται ότι είμαι θετικός για να συζητάω κάτι. Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το συζητούσα» συνέχισε, μετά από σχετική ερώτηση, ενώ παραδέχθηκε: «Εννοείται ότι υπάρχει ένας προβληματισμός. Σε οποιαδήποτε συνεργασία υπάρχει. Και ειδικά και σε μια τέτοια ανταγωνιστική ζώνη, δεν μπορείς να μπεις με άγνοια κινδύνου».

Όσο για τη σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Είναι πάρα πολύ καλές οι σχέσεις μας. Τον Γιώργο Παπαδάκη τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό στο να συζητήσουμε την ένωση αυτή, να συζητήσουμε μια ενιαία εκπομπή», είπε. Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος να «μπαίνει ο ένας στην ώρα του άλλου», ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε: «Ίσα ίσα που θέλουμε να μπαίνουμε! Αν τελικά γίνει όλο αυτό στην πρωινή ζώνη, δεν έχουμε πρόβλημα να παρεισφρέει ο ένας στον άλλο ή να δίνει τη σκυτάλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook