Η μοτοσυκλέτα μπορεί να αποδώσει 195 ίππους στις 13.000 στροφές και ζυγίζει μόλις 127 κιλά

Στην αποκάλυψη των εντυπωσιακών χρωμάτων στα οποία θα είναι βαμμένη η αγωνιστική Suter με τον δίχρονο κινητήρα των 500 κ.εκ., που θα τρέξει στο Isle of Man, προχώρησε η Ελβετική εταιρεία.

Μόλις η φωτογραφία από το εικονιζόμενο δίχρονο, 500άρι αγωνιστικό της Suter δημοσιεύθηκε στο Twitter, άγγιξε πάνω από 150.000 «χτυπήματα» μέσα σε λίγες ώρες. Γεγονός καθόλου τυχαίο: Πρόκειται για μια δίχρονη, τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα που θα συμμετέχει στον αγώνα ΤΤ του Isle of Man, από την Ελβετική εταιρεία!

Η μοτοσυκλέτα είναι κυβισμού 576 κυβικών εκατοστών, ενώ ο δίχρονος κινητήρας που φέρει είναι διπλού στροφαλοφόρου, σε διάταξη V, που θυμίζει πολύ έντονα τα «τέρατα» των Grand Prix που κυριαρχούσαν στις πίστες μέχρι το 2002!

Η μοτοσυκλέτα μπορεί να αποδώσει 195 ίππους στις 13.000 στροφές, ενώ ζυγίζει μόλις 127 κιλά! Το μοντέλο είναι…στολισμένο με ποικίλα καλούδια, καθώς διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και εξατμίσεις τιτανίου Akrapovic, ενώ φορά ελαστικό 205/75-17 πίσω, μεγαλύτερο από κάθε διάσταση ελαστικού παραγωγής!

Η μοτοσυκλέτα δοκιμάστηκε από τον Ian Lougher στο Brno της Τσεχίας, πριν από μερικές ημέρες, ο οποίος δήλωσε «Οι δοκιμές πήγαν πολύ καλά. Ήμασταν στην Τσεχία δυο ημέρες, και αυτές είναι και οι τελευταίες δοκιμές της μοτοσυκλέτας πριν από τον αγώνα. Έχουμε ενθουσιαστεί από το ενδιαφέρον του κόσμου για τη μοτοσυκλέτα!»

Η μοτοσυκλέτα έχει δοκιμαστεί ήδη και από μεγάλους οδηγούς της εποχής των δίχρονων, όπως ο Freddie Spencer και ο Wayne Gardner και αναμένεται να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού, στο «Νησί»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook