Διαβάζουμε συνεχώς και καθημερινά για τα προβλήματα που υπάρχουν στα Νοσοκομεία σε όλη τη χώρα και κυρίως για τα προβλήματα που υπάρχουν στην Κρήτη.

Ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ελλείψεις στα κρεβάτια στις διάφορες κλινικές και τις ΜΕΘ, ελλείψεις χρημάτων και εξοπλισμού και πολλά άλλα. 

Στο Ρέθυμνο μάλιστα, διαβάσαμε πρόσφατα ότι έφτασαν στο σημείο να πλένουν να βρέφη με εμφιαλωμένο νερό.

Από την πλευρά του Ηρακλείου, χθες έγινε συνάντηση στο Υπ. Υγείας, παρουσία του Βουλευτή Σ. Βαρδάκη και εργαζομένων, για να τεθούν διάφορα θέματα των δύο νοσοκομείων του Νομού. Παράλληλα υπήρξε και μία επιστολή των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ στον νέο Διοικητή, όπου  αναφέρει την εκρηκτική κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο.

Στο Λασίθι δε, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατέθεσε μήνυση, εγκαλώντας το Υπουργείο για πλήρη αδιαφορία και τους κινδύνους που εγκυμονεί για την δημόσια υγεία η κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ωστόσο, παρόλη την κατάσταση στην υπόλοιπη Κρήτη, στα Χανιά το τελευταίο διάστημα όλα φαίνεται πως είναι μία χαρά. Αν εξαιρέσουμε μία ερώτηση του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου (;) για το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα, καμία ανακοίνωση, κανένα σωματείο εργαζομένων δεν έχει διαμαρτυρηθεί δημόσια και όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά.

Το μόνο που βλέπει κανείς είναι σκόρπια παράπονα στο Facebook από άτομα που έχουν άμεση σχέση, αλλά μέχρι εκεί.

Φαίνεται στα Χανιά έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, απλά δεν είμαστε σίγουροι αν και οι Χανιώτες ασθενείς στο νοσοκομείο συμφωνούν μαζί μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook