Γκολ ανθρωπιάς αλλά και πολλά γκολ εντός αγωνιστικού χώρου έβαλαν οι Παλαίμαχοι Επισκοπής και ΕΑΡ στη μνήμη του φροντιστή της Επισκοπής Διονύση Αλυσανδράτου.

Οι Παλαίμαχοι των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του Διονύση Αλυσανδράτου, που πριν λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο της Επισκοπής.

Η ενημέρωση της Επισκοπής για το φιλικό:

Όλοι όσοι έπρεπε ήταν εκεί… Σε μια ξεχωριστή από τις υπόλοιπες μέρες, οι Παλαίμαχοι της Επισκοπής μας, τίμησαν την προσφορά του φροντιστή της ομάδας, του αείμνηστου Διονύση Αλυσανδράτου διοργανώνοντας έναν φιλανθρωπικό αγώνα παίζοντας με τους αντίστοιχους παλαίμαχους της ΕΑΡ.

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» όπου χορηγός επικοινωνίας ήταν η «Γραφοτεχνική Κρήτης» πραγματοποιήθηκε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας προκειμένου, να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Διονύση.
Μαζί με τους παλαίμαχους των δύο ομάδων, η ΕΠΣΡ, ο ΣΔΠΡ αλλά και κάθε φίλαθλος, όλοι τους συνέδραμαν καταλυτικά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. 

Φυσικά όσον αφορά το ματς, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ορισμένες γνωστές φυσιογνωμίες του πρόσφατου αλλά και του απώτερου παρελθόντος.

Το τελικό σκορ που έχει μικρή σημασία, έφτασε στο 5-4 για τους Παλαίμαχους της Επισκοπής μας. Ο Δημήτρης Πίττας άνοιξε το σκορ.

Ακολούθως, ο Μπακόπουλος και το κάθετο δοκάρι έσωσαν την ΕΑΡ σε δύο ευκαιρίες των παικτών μας. Το 1-1 έκανε ο Παύλος Νενεδάκης ενώ το 1-2 έγραψε ο Μπέκας με εκτέλεση πέναλτι. Ο Παύλος Νενεδάκης ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στην επανάληψη ο Πίττας έκανε το 2-3 και το 2-4, ο Ιωαννίδης. Οι Παλαίμαχοι της Επισκοπής επέστρεψαν δυναμικά και με τρία τέρματα (2 από τον Κούλη Τραϊτοράκη) κι ένα αυτογκόλ, κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι τέλους στο 5-4. 

Μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης, ο ΑΟ Επισκοπής, προσέφερε γλυκά και ντόπια εδέσματα στους αγωνιζομένους αλλά και στους φιλάθλους. Όλοι τους είχαν να πουν και να θυμηθούν πράγματα από διάφορους αγώνες ενώ δεν ήταν δυνατό να λείψουν τα «πειράγματα» μεταξύ τους.

ΠΑΛ. ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Δαμανάκης, Τραϊτοράκης Κ. Ρεϊζάκης, Ξυνομηλάκης, Βαλυράκης, Νενεδάκης Π., Κουλάκης, Νικολιδάκης Δ., Μπερικάκης, Βελονάκης, Τραϊτοράκης Μ., (Δημητρακάκης Α., Δημητρακάκης Γ., Μπισκιτζής, Γαβαλάς, Γιουμπάκης Γ., Λελεδάκης Δ., Λελεδάκης Α., Παπαδάκης).

ΠΑΛ. ΕΑΡ: Μπακόπουλος, Μπέκας, Λυρώνης, Ξηράκης, Βροντάκης, Καλαϊτζιδάκης, Ιωαννίδης, Πίττας, Βουράκης, Καλαμπακάκης, Μπουλιός, (Φραγκάκος, Μακριδάκης, Χόμπης).

Ευχαριστήριο των παλαιμάχων της Επισκοπής

Η Επισκοπή σ’ αυτή την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για έναν τέτοιο σοβαρό σκοπό αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το Δ.Σ. της Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την ανταπόκριση στο κάλεσμα των παλαιμάχων της για τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, τους αντίστοιχους της ΕΑΡ, τον γιατρό κ. Αλεξανδράκη Αντώνη για την αφιλοκερδώς παρουσία του, το ΣΔΠΡ για την επίσης αφιλοκερδώς συμμετοχή των διαιτητών του, τους συναδέλφους του εκλιπόντος Διονύση Αλυσανδράτου, από την υπηρεσία του Δήμου στο γραφείο πρασίνου και όλους όσοι συνεισέφεραν για τη συγκέντρωση χρημάτων.
Οι παλαίμαχοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Διονύση Αλυσανδράτου και θα είναι πάντοτε διαθέσιμοι σε ανάλογες καταστάσεις, όπως κι όποτε αυτό τους ζητηθεί».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook