Σκληρή απάντηση του τ. διαιτητή Αντώνη Κουκλάκη στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων

Με μία σκληρή δήλωση απάντησε στις πρακτικές του Γιώργου Βούρβαχη, ο πρώην διαιτητής Αντώνης Κουκλάκης, ύστερα από τις χθεσινές αποκαλύψεις, που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Νέα Κρήτη και δημοσίευσε και το Flashnews.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βούρβαχης προχώρησε εν κρυπτό σε αλλαγές του καταστατικού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, μεθοδεύοντας τον αποκλεισμό του συνυποψήφιου του Στέλιου Βαρουξάκη, αλλά και την υποψηφιότητα ως μέλος του Αντώνη Κουκλάκη.

Σήμερα το πρωί ο κ. Κουκλάκης απέστειλε δήλωση στο Flashnews.gr, κατηγορώντας τον κ. Βούρβαχη για γκεμπελίστικες μεθόδους και τον προκάλεσε δημόσια να πραγματοποιήσει τις εκλογές της ΕΠΣΧ στις 15 Ιουνίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι η πλευρά Βαρουξάκη δεν φοβάται την επίσπευση των διαδικασιών, αλλά και ότι οι αλλαγές στο καταστατικό θα καταπέσουν μέσα από νομικές διαδικασίες.   

Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Κουκλάκη:

Προκαλώ τον κ. Βούρβαχη να πραγματοποιήσει την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων με το νέο παράνομο τροποποιημένο καταστατικό και να πραγματοποιήσει τις εκλογές στις 15 Ιουνίου, όπως με έχει διαβεβαιώσει νυν σύμβουλος του στην ΕΠΣ, να αφήσει τα σωματεία να ψηφίσουν δημοκρατικά και όχι με γκεπελίστικες μεθόδους όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Και όλα αυτά που κάνει και τις πρακτικές που ακολουθεί για να παραμείνει στο μοναδικό θώκο που του έχει απομείνει θα του απαντήσω με μία μαντινάδα:

Μην της ζηλεύεις της κορφής και ας βρίσκεσαι στον πάτο,
γιατί όπως ξέρεις η ζωή φέρνει τα πάνω κάτω

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook