Σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο ενίσχυσης των συναθρώπων που μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας, μένουν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «ΣυνΆνθρωπος».

Μέσω της σελίδας τους στο Facebook ανακοίνωσαν την εκστρατεία συλλογής χρημάτων για την αγορά και δωρεά στο Νοσοκομείο Χανίων ενός μηχανήματος που είναι απολύτως απαραίτητο για τις χειρουργικές επεμβάσεις στην Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Στην ανακοίνωση γράφουν τα εξής:

Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ήδη, ο Τηλεμαραθώνιος που είχε προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανιών, σε συνεργασία με την Νέα Τηλεόραση Κρήτης ματαιώθηκε από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου...

Για εμάς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις αιτίες και τα παρασκήνια, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να καταφέρουμε το στόχο μας και αυτός είναι ένας:

Η δωρεά ενός κρανιοτόμου, μηχανήματος ΑΚΡΩΣ απαραιτήτου στη Νευροχειρουργική μονάδα, και ειδικότερα σε μια πόλη που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε τροχαία ατυχήματα. Η αξία του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι στις 23-25.000 ευρώ.

Ήδη προετοιμάζουμε το πλάνο των δράσεων μας για το σκοπό αυτό, το οποίο θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Εντωμεταξύ, για δωρεές έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με τα παρακάτω στοιχειά:

IBAN: GR9706900010000000176976002
Αρ. Λογ.: 176976002 
Αιτιολογία: Δωρεά - Ονοματεπώνυμο

Η αρχή έγινε ήδη με τη δωρεά από την Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος, του ποσού των 3.000!

Ας βοηθήσουμε όλοι να αποκτήσει το Νοσοκομείο μας ένα μηχάνημα που μπορεί να χρειαστούμε όλοι...