Με μία λιτή και με πόνο ψυχής ανακοίνωση ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν

Μία λιτή και με πόνο ψυχής ανακοίνωση απέστειλε πριν λίγο η οικογένεια του αδικοχαμένου 20χρονου λυράρη που έσβησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Λ. Σούδας στα Τσικαλαριά στα Χανιά. 

Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την τραγική στιγμή της ζωής τους και παρακαλεί τον κόσμο να μην προβαίνει σε βεβιασμένα συμπεράσματα, αλλά να αφήσει τις αρχές να συνεχίσουν το έργο τους μέχρι να βγει το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας του Γιάννη Γδοντάκη:

Μολονότι έχουν περάσει λίγες μέρες από τον τραγικό χαμό του ΓΙΑΝΝΗ μας , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, όλο τον κόσμο (γνωστούς και άγνωστους, φίλους και συγγενείς) που μας συμπαραστάθηκε και εξακολοθεί να είναι δίπλα μας στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας.

Σχετικά με τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ μας του οποίου το αιματάκι είναι ακόμα ζεστό, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κόσμο να μην  προβαίνει σε βεβιασμένα συμπεράσματα, αλλά να αφήσουν τις Αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την υπόθεση να συνεχίσουν το έργο τους και να αποφανθούν επισήμως για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού αυτού δυστυχήματος.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την συμπαράσταση σας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook