Η αλληλεγγύη στην πράξη από τον Όμιλο Εταιριών του ΟΤΕ, στο πλαίσιο του 41ιου Συνεδρίου της ΠΕΕ-ΟΤΕ που πραγματοποιείται στα Χανιά.

Η Ειδική Σύμβουλος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας Κυριακή Ζανιά, παρέδωσε δύο επιταγές, ύψους 2.500 ευρώ εκάστη, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και στο Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Τόσο ο κ. Βουλγαράκης, όσο και ο κ. Βάμβουκας, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του ΟΤΕ για την κοινωνική προσφορά τους και δεσμεύτηκαν, ο δε Αντιπεριφερειάρχης να παραδώσει τα χρήματα σε συσσίτια Ενοριών στα Χανιά, ο δε Δήμαρχος Χανίων να δοθούν για τις ανάγκες των αστέγων της πόλης.

Και οι δύο εξήραν τη συνεργασία που υπάρχει τόσο με την Αντιπεριφέρεια, όσο και με το Δήμο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 27 Μαΐου 9:00 το βράδυ διοργανώνεται στο Ενετικό Λιμάνι (πίσω από το Γιαλί Τζαμισί) μουσική εκδήλωση με την “ΟΚΤΑΒΑ”.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Εν τω μεταξύ, στο ξενοδοχείο “Akali”, ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες της 1ης ημέρας του Συνεδρίου, με την εκλογή του προεδρείου, το διοικητικό απολογισμό από την πρόεδρο της ΠΕΕ-ΟΤΕ, Χριστίνα Νικολέττου, αλλά και τον οικονομικό απολογισμό από τον ταμία της ΠΕΕ-ΟΤΕ, Κυριάκο Νικολαΐδη. Στη μεσημβρινή συνεδρία, η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπή, Όλγα Σαϊκλή, παρουσίασε τη σχετική έκθεση.
Τις εργασίες χαιρέτισαν της διοίκησης του ΟΤΕ, της ΟΜΕ-ΟΤΕ και Σωματείων.

Να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη του Συνεδρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το βράδυ της Πέμπτης, ιδιαίτερο «χρώμα» στην εκδήλωση έδωσε και η ριζίτικη ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Χανίων του ΟΤΕ, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του προέδρου του Π.Κ. Χανίων του ΟΤΕ, Βαγγέλη Αλεξανδράκη, στην κοινωνική προσφορά του Γιώργου Μανουσέλη, προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook