Το Azamara Journey έδεσε ανοιχτά του λιμανιού στις 10:30 και θα αναχωρήσει στις 11 το βράδυ

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, έδεσε σήμερα, για δεύτερη φορά για το 2016, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey της πολυβραβευμένης εταιρείας Azamara Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων μέχρι τις 11 το βράδυ, οπότε θα αναχωρήσει για την Σαντορίνη.

Ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Κώστας Μπροκαλάκης, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανήρτησε φωτογραφίες από το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο όπως σημειώνει έχει χωρητικότητα 694 επιβατών και 407 ατόμων πληρώματος .

Το πλοίο, κατέφθασε στα Χανιά στις 10:30 προερχόμενο από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας ενώ θα επισκεφθεί άλλες δύο φορές το 2016 το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τα προγράμματα κρουαζιέρας που προσφέρει, επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς και είναι τεχνολογικά προηγμένο με ιδιαίτερη έμφαση στη προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία Azamara Cruises τα τελευταία χρόνια δείχνει σταθερή προτίμηση στον προορισμό των Χανίων, αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και του Ομίλου της Royal Caribbean Cruises Ltd., του δεύτερου μεγαλύτερου Ομίλου διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων διεθνώς, στον οποίο ανήκει.