Στη Βέροια θα διεξαχθεί το 42ο Συνέδριο της ΠΕΕ ΟΤΕ, όπως προέκυψε κατά τη λήξη των εργασιών του 41ου Συνεδρίου που ολοκληρώθηκαν στα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, ο Γ.Γ. της ΠΕΕ ΟΤΕ Μανώλης Χαραλαμπάκης παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εσπερίδα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, με θέμα «Αξίζω: Προασπίζοντας την αξία της ζωής, μέσα από την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση».

Κυρίως θεματική ήταν αυτή για τα τροχαία ατυχήματα, καθώς η Κρήτη συγκαταλέγεται στις πρώτες περιφέρειες πανελλαδικά, αναφορικά με όσους χάνουν τη ζωή τους στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου.

Ομιλητές ήταν ο Διοικητής της Τροχαίας Χανίων, Ιωάννης Βλαχάκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων», καθώς και ο Γραμματέας του Συλλόγου ΠΡΟ.Τ.Α., Ευτύχης Μαυρογένης, ο οποίος μίλησε για τις «Συνέπειες Τροχαίων Ατυχημάτων».

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Παναγιώτα Καραφυλίδου και ο Επιμελητής Α’ του Νοσοκομείου Χανίων, Γεώργιος Τσιράκης αναφέρθηκαν στη «Δωρεά Μυελού των Οστών».

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Χανίων του ΟΤΕ, Βαγγέλης Αλεξανδράκης, χαιρετίζοντας την εσπερίδα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, αλλά και στο μείζον θέμα της οδηγικής συμπεριφοράς, προκειμένου να προλαμβάνονται τροχαία ατυχήματα.

Η ΠΕΕ ΟΤΕ και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Χανίων ΟΤΕ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου, ιδιαίτερα το ΕΒΕ Χανίων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή του στις εκδηλώσεις, την Περιφέρεια Κρήτης/Π.Ε. Χανίων και το Δήμο Χανίων, τους μεγάλους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή τους, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook