Μπορεί σε μερίδα του Αθηναϊκού τύπου να κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Γιακούμπου έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ στη FIFA για να κερδίσει την ελευθερία του όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ της κρητικής ομάδας. 
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν διοικητικοί κύκλοι του κρητικού συλλόγου δεν έχει φτάσει κάποιο έγγραφο από την FIFA που να λέει ότι ο Γκανέζος επιθετικός έχει κάνει προσφυγή κατά της ομάδας . 
Το πρόβλημα με τον Γιακούμπου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης πιέζει μέσω του μάνατζερ του να μείνει ελεύθερος καθώς φαίνεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με άλλο σύλλογο. 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς έχει ενημερωθεί για το ζήτημα και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχει μια επαφή με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προκειμένου να διαπιστωθεί πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα με τον Γιακούμπου που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Γκάνα και καθώς φαίνεται δύσκολα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. 
Στον παίκτη υπάρχουν οφειλές από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ προς το πρόσωπο του και αυτό ουσιαστικά του δίνει και το πάτημα να αποχωρήσει μέσω προσφυγής από την ομάδα. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ όμως εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το ζήτημα αυτό θα έχει αίσιο τέλος και θα βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε ο παίκτης που είναι αρνητικός να επιστρέψει στο Ηράκλειο να μην λύσει τις όποιες διαφορές του με τον ΟΦΗ στα δικαστήρια. 
Διοικητικό συμβούλιο στις 8 το βράδυ 
Στο μεταξύ σήμερα στις 8 το βράδυ με αφορμή το αυριανό κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να καθοριστεί και η στάση της ομάδας στην αυριανή διαδικασία σε ότι έχει να κάνει με τα πλέϊ οφ. 
Το παρόν στη διαδικασία θα δώσει σίγουρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ, Ντίνος Μανταδάκης, ενώ δεν αποκλείεται το παρόν να δώσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ θα εκφράσει την αντίθεση του στην διεξαγωγή των πλέϊ οφ αλλά αν αποφασιστεί αυτά να γίνουν θα πάρει μέρος σε αυτά και θα διεκδικήσει την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα. 
Ανανεώσεις και προετοιμασία 
Στο κομμάτι των ανανεώσεων τώρα την Δευτέρα δεν σημειώθηκε κάποια νέα εξέλιξη σχετικά με τις υποθέσεις των Καμπάνταη, Μπούρμπου, Βεζυρίδη και Ζορμπά για τους οποίους ο Νίκος Αναστόπουλος έχει εισηγηθεί την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα που έχει να κάνει με τα θέματα της προετοιμασίας την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. 
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου στο οποίο ο ΟΦΗ θα μεταβεί στις 1 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 15 Αυγούστου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook