Έναν… βαθμό από την επιστροφή του, μετά από δύο χρόνια απουσίας, στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο ΠΟΑ, έπειτα από το επιβλητικό πέρασμα από το Ρέθυμνο, κόντρα στον Άρη (2-5).

Η ιστορική ομάδα του προσφυγικού προαστίου του Ατσαλένιου χρειάζεται έστω την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ο.Φ. Ιεράπετρας για να ακολουθήσει το ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική.

Μόλις στο 10’ ο Ν. Βρετός έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 35’ ο Κοζανίδης με πέναλτι που κέρδισε ο Γκιόκας. Στο 45’ ο Ρουμπάκης έκανε το 1-2, με το γκολ αυτό να δίνει άλλον… αέρα στους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53’ και στο 71’ ο Τριανταφύλλου με δύο γκολ ανέβασε το σκορ στο 1-4 και ο Γκούτζος το 83’ μείωσε σε 2-4. Το τελικό 2-5 πέτυχε στο 89’ ο Μπουτσάκης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Πετεινάτος-Αναστασάκης (Χανίων)

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίργια (57’ Γκούτζος), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μουλίτσας, Μαργκίνι, Γκιόκας, Θεοδωρομανωλάκης, Κοζανίδης (82’ Βερτούδος), Παπάζογλου (57’ Κραβαρίτης), Βελονάκης.

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Ν. Βρετός, Γιακουμάκης, Πετράκης, Καρβελάς (59’ Κ. Βρετός), Ρουμπάκης, Πετράς, Χατζηανδρέου (45+1’ λ.τρ. Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου (75’ Ρωμανάκης).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook