Την ευχή να μπουν οι βάσεις για να μπορέσει ο Α.Ο. Χανιά να φτάσει εκεί πραγματικά που πρέπει να είναι έδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο Κυριάκος Γρηγοράκης.

Ο προπονητής του ΑΟΧ, που κλήθηκε να καθοδηγήσει την ομάδα στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, είπε τα εξής:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, κλήθηκα εσπευσμένα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να αναλάβω τις τύχες της ανδρικής ομάδας του ΑΟΧ. Η πρώτη εικόνα που διαπίστωσα ήταν ότι ομάδα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη και πέρα από την κούραση είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, τη Λαμία και τη Λάρισα, αλλά πίστευα ότι έχουμε τη δύναμη και το σθένος την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναιγιάλειο, μια ομάδα στα μέτρα μας, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως είδατε, είχαμε την καθολική υπέροχη, κάναμε φάσεις, οι αντίπαλοί μας νομίζω ότι μας απείλησαν δύο φορές και έβαλαν δύο τέρματα αλλά ευτυχήσαμε με ένα τρίτο γκολ να κλειδώσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας.

Για τη συνέχεια θέλω να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία, καλό καλοκαίρι κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπουν οι βάσεις που θα αναδείξουν την ομάδα του Α.Ο. Χανιά και θα την φτάσουν εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι. Σε μια κατηγορία αν όχι μεγαλύτερη από αυτή που παίζουμε, να είναι αξιοπρεπής, να παλεύει για την άνοδο και όχι να φτάνουμε τελευταία στιγμή και να πανηγυρίζουμε την σωτηρία και γενικά αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες να το αγκαλιάσουμε για άλλη μια φορά και να το πάμε όσο το δυνατόν πιο μπροστά».

Για λογαριασμό του Παναιγιάλειου ο Γιώργος Χαρίτος ανέφερε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Χανίων για την φιλοξενία η οποία ήταν άψογη και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα γιατί έχετε ήδη το όνομα και σήμερα είδαμε και την πραγματικότητα. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι γιατί είδαν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς τις τελευταίες αγωνιστικές πατάμε πιο καλά έχοντας εξασφαλίσει την κατηγορία και έτσι έχουμε δώσει ευκαιρίες στα πιο νεαρά παιδιά όπως έγινε και σήμερα με τον τερματοφύλακά μας, τον στόπερ και κάποια άλλα παιδιά που έπαιξαν στο κέντρο. Τα μηνύματα είναι αρκετά καλά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά θα μας δικαιώσουν για τις επιλογές μας για το μέλλον. Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα για την οποία γνωρίζαμε τα δυνατά της σημεία, ένα από αυτά είναι οι στημένες φάσεις από τις οποίες προήλθαν κιόλας τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Εμείς αυτό δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και δυστυχώς ήρθε αυτό το σκορ που έγινε. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και νομίζω ότι μετά το εικοσάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, γι’ αυτό καταφέραμε και σκοράραμε. Για το δεύτερο γκολ αιφνιδιάστηκε μάλλον ο αμυντικός των Χανίων και έτσι ήρθε το 2-2, αλλά τέλος πάντων σε μία αδράνεια πάλι της άμυνας μας βγήκε μια κάθετη μπαλιά και τα παιδιά της Κρήτης κατάφεραν να κάνουν το τρίτο γκολ.

Νομίζω ότι για μας ήταν μια καλή χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε το φίλαθλο κοινό μας, απ’ ό,τι είδατε κιόλας είχαν έρθει και κάποιοι εκδρομείς από το Αίγιο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας των Χανίων, στον κόουτς και στους διοικούντες, να έχουν ένα καλό καλοκαίρι, να κάνουν ένα καλό προγραμματισμό και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουν μια καλύτερη χρονιά, να είναι πιο άνετοι, να έχουν λιγότερο άγχος, να μπορέσουν να πατήσουν καλύτερα και να δουν με αισιοδοξία το μέλλον γιατί απ’ ό,τι είδα το σύνθημά τους είναι να πάνε και πιο ψηλά ακόμα.

Από την πλευρά μας, αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα νεαρά παιδιά και να στήσουμε την καινούργια ομάδα που θέλουμε ανάλογα με τις ελλείψεις που υπάρχουν. Πιστεύω ότι έχουμε δώσει δείγματα γραφής στους διοικούντες προκειμένου να βγάλουν και αυτοί χρήσιμα συμπεράσματα και να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook