Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά στη Football League έκανε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο Στέλιος Μουντοκαλάκης.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει καταγωγή από τα Χανιά αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα,  μετά το τέλος του ματς είπε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελείωσε έτσι η χρονιά για μας, με τη σωτηρία αλλά και τη νίκη της ομάδας μας. Πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο, καθώς μπήκαν αρκετά γκολ σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Παρότι δυσκολευτήκαμε απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος, τελικά καταφέραμε να βάλουμε το τρίτο γκολ. Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και στους αντιπάλους καλό καλοκαίρι και για την ομάδα των Χανίων, όπως είπε και ο κόουτς, πιστεύω του χρόνου να μπορέσει να πάει πολύ καλύτερα, αν όχι για την άνοδο, να πάει εκεί που αξίζει».

Για την πρώτη του συμμετοχή στη Football League: «Σήμερα ήταν όντως μια ξεχωριστή μέρα για μένα, έκανα και επισήμως το ντεμπούτο μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι αν όχι να παραμείνω στην ομάδα των Χανίων, να καθιερωθώ σε μία ομάδα και να δείξω τις αρετές μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook