Την ημέρα των γενεθλίων του επέλεξε ένας 54χρονος Χανιώτης για να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς σε γκρεμό κατέληξε το Ι.Χ. που οδηγούσε.  Αυτή τη φορά η αιτία δεν ήταν άγνωστη, καθώς ο 54χρονος είχε προειδοποιήσει γι’ αυτήν την τροπή.

Ο ίδιος επέλεξε να πάει στη  Μαλάξα και να πέσει σε χαράδρα από μεγάλο ύψος.

Λίγο πριν προχωρήσει σε σάλτο μορτάλε κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και τους είπε ότι δεν αντέχει άλλο λόγω των χρεών του προς τις τράπεζες. Το τηλεφωνικό κέντρο προσπαθούσε να τον μεταπήσει από το τηλέφωνο μέχρι να σπέυσουν οι αστυνομικοί.

Και η  Π.Υ. μόλις ενημερώθηκε έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν όμως ήδη αργά καθώς ο 54χρονος είχε πέσει. Σα να τον έπιασε όμως το χέρι του Θεού και σταμάτησε στη μέση της χαράδρας . Οι πυροσβέστες αμέσως έστησαν την επιχείρηση για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.  Ο 54χρονος συνταξιούχος είχε Άγιο καθώς γλύτωσε με ελαφρά τραύματα.

Είναι παντρεμένος με παιδιά και είπε στους αστυνομικούς ότι δε μπορούσε να αποπληρώσει το υπόλοιπο από μεγάλο δάνειο που είχε πάρει.

Μόνο στην Κρήτη την τελευταία διετία οι άνθρωποι που έχουν αυτοκτονήσει για καθαρά οικονομικούς λόγους έχουν ξεπεράσει τουλάχιστον τους είκοσι σε αριθμό.

 

neatv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook