Άλλη μια διοργάνωση των αγώνων στίβου “ΗΡΑΚΛΕΙΑ” τελείωσε με επιτυχία και με αξιόλογες επιδόσεις όπως το Παγκύπριο και ατομικό ρεκόρ στη δισκοβολία του Απόστολου Παρέλλη με 65,69μ που του δίνει και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο , αλλά και του Έλληνα πρωταθλητή στο ίδιο αγώνισμα Γιώργου Τρέμου με 59,75μ.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου τίμησε τον Κύπριο Πρωταθλητή με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο σωματείο γιατί όπως είναι γνωστό ο Παρέλλης αγωνιζόταν για την Γ.Ε.Η. τα έτη 2005-2009 κατά την φοιτητική του περίοδο.

Η Γ.Ε.Η. ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. για την πολύτιμη στήριξη τους στην παραπάνω διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστοεί τις τοπικές επιχειρήσεις Χαλκιαδάκης Α.Ε. και αναψυκτικά ΦΗΜΗ  για τη δροσιά που πρόσφεραν, καθώς και όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και  όσους παραβρέθηκαν στους αγώνες “ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2016”

Τα αποτελέσματα των αγώνων βρίσκονται στην παρακάτω ηλεκτρονική σελίδα της  Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ :http://eas-segas-kritis.blogspot.gr/2016/05/2016_24.html?view=magazine

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook