Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δρομική εκδήλωση "1 Βήμα... 1 Γέλιο" για την στήριξη του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ο Άγιος Σπυρίδων" στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωση του Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ο Άγιος Σπυρίδων" αναφέρεται:

"Με την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής δρομικής εκδήλωσης «1 ΒΗΜΑ...1 ΓΕΛΙΟ» που διoργάνωσε το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» Ηρακλείου Κρήτης, το Σάββατο 28 Μαίου στις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας:

Στους 372  συμμετέχοντες στην διαδρομή των 4.200 μ. γενικής συμμετοχής, εκ των οποίων διακρίθηκαν:

ΑΝΔΡΕΣ

1ος ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ      με χρόνο 14’ 54’’

2ος ΚΟΥΦΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ        με χρόνο 15’ 30’’

3ος ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ     με χρόνο 16’ 10’’

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ       με χρόνο 17’ 31’’

2η PRWCZ ANDREA                με χρόνο 20’ 20’’

3η COLLIA NATALIA              με χρόνο 20’ 47’’

Στα ΑμΕΑ όλων ειδικών εκπαιδευτικών Κέντρων του Ηρακλείου που συμμετείχαν στη διαδρομή των 200 μ. με ισότιμο τερματισμό

Στους εθελοντές που πλαισίωσαν την όλη διοργάνωση τόσο στο σχεδιαστικό, όσο και στο εκτελεστικό σκέλος (site, facebook, δημοσιεύσεις, γραμματειακή στήριξη, δείκτες, εποχούμενη συνοδεία, χρονομέτρηση, φωτογραφική κάλυψη, γενικών καθηκόντων κ.ά.)

Στους χορηγούς της όλης εκδήλωσης (Cosmos Sport, S/M Χαλκιαδάκης, Ρούβας, Laser Works, ΣΥΦΑΚ, Café ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ, Cretan Sports Cycling)

Στους Αθλητικούς Συλλόγους που στήριξαν την διοργάνωση στο σχεδιαστικό αλλά και στο συμμετοχικό σκέλος (Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ΑΘΛΗ.ΣΥ. Αρκαλοχωρίου, ΟΦΗ, ΓΕΗ)

Στην Περιφέρεια Κρήτης, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

Στον ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την αδειοδότηση του αγωνιστικού σκέλους

Στην ΕΛ.ΑΣ. / Διεύθυνση Τροχαίας Ηρακλείου, στην Λιμενική Αστυνομία, στον Δήμο Ηρακλείου, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου  (ΔΗ.Κ.Ε.Η.), την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και στην Δημοτική Αστυνομία για την αδειοδότηση όπου απαιτείτο, εποπτεία και στήριξη με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, καθ’ όλη την διάρκεια της διεξαγωγής

Την Επιτροπή Αλληλεγγύης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. για την συμμετοχή (πεζή και εποχούμενη), εποπτεία και στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής

Το ΕΚΑΒ για την συμπαράσταση του

Όλους τους φίλους και υποστηρικτές του «Κέντρου» που δεν συμπεριλαμβάνεται στο παρόν αλλά που με τον δικό του τρόπο ο καθένας προώθησε και στήριξε την εκδήλωση.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμβολή τους στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση και ευχόμαστε καλή αντάμωση στην επόμενη!"