Προφυλακιστέο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας τον «δράκο» του Αμαρουσίου, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται αρχικά να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για την ψυχολογική του κατάσταση, αίτημα που έθεσε ο συνήγορος του στον δικαστικό λειτουργό, και στη συνέχεια αναμένεται να μεταχθεί για να κρατηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο 30χρονος απολογούμενος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, που παρέδωσε υπόμνημα στον ανακριτή, διατηρούσε ερωτικό δεσμό επί δυόμιση χρόνια με μία γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν ως ιερόδουλος, η οποία, όπως υποστήριξε ο ίδιος, του «απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής».

Σε βάρος του 30χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο αξιωματικοί της Ασφάλειας οδήγησαν τον «δράκο» στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την Αγραφιώτου, ούτε είχε πάει στον χώρο που τον μετέφεραν.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής από τα πρώτα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν φαίνεται να συνδέεται ο 30χρονος με τη δολοφονία της 69χρονης, ωστόσο η έρευνα θα συνεχιστεί.

Επιπλέον, η μητέρα του 30χρονου βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όπως ανέφερε στο «Ε», δεν είναι δυνατό να σκότωσε ο γιος της«Ζητώ χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου» δήλωσε η μητέρα του 30χρονου, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της είναι άρρωστος. «Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τις πράξεις του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook