Συγκινητικές στιγμές αλλά και πολλά χαμόγελα στην βράβευση των αθλητών Special Olympics και των αθλητριών συγχρονισμένης κολύμβησης (φωτορεπορτάζ)

Σε μια σεμνή τελετή στην διάρκεια της οποίας κυριάρχησαν η συγκίνηση αλλά και τα πολλά χαμόγελα, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης  τίμησε αθλητές και προπονητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2016.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas που διακρίθηκαν στην κολύμβηση, το κανόε καγιακ και το bowling.

Επίσης τιμήθηκε η ομάδα  Κορασίδων  Συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα αγωνίσματα του ομαδικού και του Κόμπο στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων Α΄ που διεξήχθη τον Απρίλιο στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Και η  ομάδα Νεανίδων Συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟΧ για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων καθώς και την αθλήτρια Γιάννα Γκεοργίεβα για την κατάκτηση της 4ης νίκης  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Στην εκδήλωση επρόκειτο να τιμηθεί και η Χανιώτισσα αθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη  για την πρόκρισή της στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας καθώς και για τις συνολικές της επιτυχίες στην Κολύμβηση, αλλά δεν παρέστη κάποιος για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook