Ομόφωνης αποδοχής έτυχε το Master Plan που έχει εκπονήσει ο Δήμος Ηρακλείου για τη χρήση των Ενετικών Τειχών στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα την Δευτέρα 30 Μαΐου στη Λότζια.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης, εκπρόσωποι των βουλευτών Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, του ευρωβουλευτή κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη,  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» κ. Ηλίας Λυγερός, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Μιχάλης Κασαπάκης, η επικεφαλής  Δημοτικής Παράταξης «Άμεση Δημοκρατία» κ. Μόνα Αμανατίδου, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κ. Νίκος Γιαλυτάκης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ κ. Αντίπας Σηφάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Γιάννης Δανδάλης, ο εκπρόσωπος του  Εργοτέλη κ. Σπύρος Βρέντζος και ο πρόεδρος του Ηράκλειο ΟΑΑ κ. Μιχάλης Δελάκης.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι όλοι οι φορείς στηρίζουν το πλαίσιο αξιοποίησης που θέτει το Master Plan του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο θεωρούν ότι αποτελεί οριστική και ωφέλιμη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook