Διευθυντές τουριστικών γραφείων και δημοσιογράφοι από την Κίνα, έφτασαν την περασμένη Τρίτη στα Χανιά,  προσκεκλημένοι της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων, προκειμένου να τους παρουσιαστούν τουριστικά  πακέτα που απευθύνονται για αυτήν την αγορά.

Το συγκεκριμένο FAM TRIP πραγματοποιήθηκε στα Χανιά την Τρίτη 24 Μαΐου.

Πραγματοποιήθηκαν  b2b συναντήσεις με ξενοδοχεία και άλλους φορείς  καθώς επίσης και ξεναγήσεις των δημοσιογράφων. 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης:

Τα τελευταία χρόνια η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων έχει πραγματοποιήσει  εστιασμένες προσπάθειες  για την προσέλκυση τουριστών από την Κίνα και ειδικά την ευρύτερη περιοχή της Σαγκάης .

Τον Απρίλιο του 2014 οργανώσαμε τους ομαδικούς γάμους στην Κρήτη , τον  Νοέμβριο του 2014 μια ομάδα ξενοδόχων και επιχειρηματιών του τουρισμού  συνοδευόμενοι από  υπεύθυνο για τον τουρισμό της Περιφέρειας Κρήτης και επιχειρηματίες του τουρισμού από όλη την Κρήτη είχαν επισκεφθεί 5 Πόλεις της Κίνας, Shanghai, Hangzhou, Ningbo, Fuzhou, Quangzou και Xiamen και πραγματοποίησαν συναντήσεις  με υπευθύνους τουριστικών  γραφείων σε αυτές τις πόλεις.  Τον Φεβρουάριο φιλοξενήσαμε τους Πρυτάνεις, καθηγητές και φοιτητές  Φωτογραφίας από Πανεπιστήμιο Huaguang Institute of Fotography and Art της Quangzou και το HEBEI Institute of Communications.   Επίσης τον Απρίλιο του 2015 οργανώσαμε βραδιές Κρήτης σε 2 ξενοδοχεία στην Shanghai.
 
Σε συνέχεια λοιπόν αυτής της προσπάθειας  και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των κινέζων τουριστών προσκαλέσαμε διευθυντές τουριστικών γραφείων  και δημοσιογράφους από την Κίνα να τους παρουσιάσουμε τα τουριστικά  πακέτα που ετοιμάσαμε, για αυτή την ειδική αγορά και να γνωρίσουν από κοντά τα ξενοδοχεία και τον τόπο μας.  

Το συγκεκριμένο FAM TRIP πραγματοποιήθηκε στα Χανιά την Τρίτη 24 Μαΐου.

Πραγματοποιήθηκαν  b2b συναντήσεις με ξενοδοχεία και άλλους φορείς  καθώς επίσης και ξεναγήσεις των δημοσιογράφων . 

Λαμβάνοντας υπόψιν την θετική ανταπόκριση από τα ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες συναντήσεις, η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων  θα συνεχίσει  ως φορέας τέτοιες κινήσεις για την προβολή και καταξίωση του Νομού Χανίων,  ως ένα σημαντικό διεθνή  προορισμό .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook