Σπουδαία διάκριση για την κρητικοπούλα Μαριάννα Δοξαστάκη η οποία αναδείχθηκε αναπληρωματική Miss World Next Top Model 2016, στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Grand Hills Hotel and Spa στην πόλη Broumana στο Λίβανο.

Η όμορφη Ιεραπετρίτισσα έλαμψε με την παρουσία της και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα από 44 καλλονές από όλο τον κόσμο, μπαίνοντας αρχικά στις Top 16. Εκεί η αγωνία κορυφώθηκε και με δυναμική παρουσία, η 22χρονη ελληνίδα κατάφερε να συνεχίσει και να μπει στην τελική 6αδα, κατακτώντας τελικά τον τίτλο της 4ης Αναπληρωματικής.  

Αντάξια των προσδοκιών αποδείχθηκε λοιπόν η Miss Κρήτη 2015, αφού εκπροσώπησε με επιτυχία την ελληνική γυναικεία ομορφιά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, προσθέτοντας παράλληλα στις αποσκευές της έναν διεθνή τίτλο, αρκετά σημαντικό για τη συνέχεια της καριέρας της.

Το γεγονός αυτό έχει πλημυρίσει με χαρά και υπερηφάνεια τους διοργανωτές των Παγκρήτιων Καλλιστείων αφού βλέπουν πως ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς αναδεικνύει συνεχώς όμορφες κρητικοπούλες, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία και όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Να τονίσουμε πως μαζί με την Μαριάννα ήταν και η συμπολίτισσα της Μικαέλα Φωτιάδη η οποία ήταν επίσημη καλεσμένη των διοργανωτών, αφού πέρυσι είχε κατακτήσει την 2η θέση στo συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Τον τίτλο της Miss World Next Top Model για το 2016 κατέκτησε η Miss Malta!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook