Η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez με τον Mark Anthony, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, σοκάροντας όσους τους θεωρούσαν αγαπημένους. Οι ίδιοι, στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους, φρόντισαν να τονίσουν ότι η απόφαση τους αυτή ήταν \”κοινή και φιλική\”.

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού ο Mark Anthony, σε συναυλία που έδωσε στη Bogota, έκανε ένα «αινιγματικό» σχόλιο που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

\”Λένε ότι είμαι πλέον single\”, σχολίασε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, και αυτή ήταν η μοναδική φορά που αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Εμφανώς καταβεβλημένος και συναισθηματικά φορτισμένος, «συνόδευσε» αυτό του το σχόλιο με το χέρι στην καρδιά.

Χαρακτηριστικό είναι πως σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, ερμήνευε με πολύ πόνο αλλά και πάθος τραγούδια έρωτα και χωρισμού, με το κοινό από κάτω να τον καταχειροκροτά ενθουσιασμένο.

Όσο για το τραγούδι με το οποίο «έκλεισε» τη συναυλία; Ήταν το «Αguanile» το οποίο τον είδαμε πριν περίπου δυο μήνες να ερμηνεύει live στον τελικό του «American Idol» με την πρώην σύζυγο του να τον συνοδεύει σε έναν άκρως αισθησιακό χορό.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook