Σε θερμοκήπιο είχε μετατρέψει την ντουλάπα του ένας 41χρονος στη Χερσόνησο, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του ΑΤ Χερσονήσου και του ΤΑΕ Ηρακλείου.

Στα κρατητήρια βρέθηκε όμως και η 73χρονη μητέρα του με την οποία έμεναν μαζί, όταν μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι τους βρέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και περισσότερα από 400 γραμμάρια καπνού.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε έλεγχο που έγινε στον 41χρονο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, στο σπίτι του 41χρονου, ο οποίος μένει με την 73χρονη μητέρα του, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους τους οποίους χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 83 εκατοστών

εξοπλισμός για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (γλάστρες, ανεμιστήρες, λαμπτήρες, μετρητής θερμοκρασίας και υγρασίας),

485 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης

121 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής,

ποσότητα κάνναβης βάρους 32,7 γραμμαρίων,

φυσίγγια,

4 μαχαίρια,

γεμιστήρας πιστολιού,

κάλυκας

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook