Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν για άλλη μία φορά οι προπονητές από την Κρήτη που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Προπονητών.

Η διαδικασία έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 29 και 30 Μαΐου. Ο Βαγγέλης Πρόκος για τρίτη συνεχόμενη τριετία εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΟΠΠΕ, ως πρώτος σύμβουλος και στα δύο όργανα της Ομοσπονδίας Προπονητών (Γενικό Συμβούλιο και Δ.Σ.). Στο Γενικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν, επίσης οι Δημήτρης Ανθούσης (Χανιά) και Μιχάλης Καλυκάκης (Ηράκλειο) και στην Ελεγκτική Επιτροπή οι Δημήτρης Κόκκινος (Ηράκλειο) και Χρήστος Παπαδογιάννης.

Τη Γενική Συνέλευση κατηύθυνε ως πρόεδρος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” Μανώλης Πηγουνάκης.

Η σχετική ενημέρωση:

Οι Κρήτες προπονητές, για άλλη μία φορά έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, κατά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Προπονητών (ΟΠΠΕ).

Την Γενική Συνέλευση κατηύθυνε σαν Πρόεδρος ο Μανώλης Πηγουνάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χανίων.

Η Συνέλευση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία σε ήρεμο κλίμα και στο τέλος, η ομιλία του Προέδρου έκανε αίσθηση στους συνέδρους, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν.

Το έναυσμα της διαφορετικότητας των ομιλιών , έδωσε ο γραμματέας του Συνδέσμου Χανίων, Δημήτρης Ανθούσης, ο οποίος ξεσήκωσε την αίθουσα συνεδρίασης, από τα χειροκροτήματα.

Τέλος τον λόγο πήρε και ο Μιχάλης Καλυκάκης, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηρακλείου, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του χώρου.

Τις ομιλίες του συνεδρίου έκλεισε ο  Βαγγέλης Πρόκος, Γεν. Γραμματέας της ΟΠΠΕ, ο οποίος έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα και στα προβλήματα που επεσήμαναν οι σύνεδροι.

Η άριστη παρουσία των Κρητών προπονητών, επιβραβεύθηκε και την επόμενη μέρα, κατά την οποία οι Σύνεδροι εψήφισαν για την ανάδειξη των οργάνων της ΟΠΠΕ. ( Γενικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Διοικητικό Συμβούλιο).

Ο Δημήτρης Κόκκινος (Συνδέσμου Ηρακλείου) και ο Χρήστος Παπαδογιάννης (Συνδέσμου Χανίων), εκλέχθηκαν στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Ο Δημήτρης Ανθούσης (Συνδέσμου Χανίων), Μιχάλης Καλυκάκης (Συνδέσμου Ηρακλείου) και Βαγγέλης Πρόκος (Συνδέσμου Χανίων), εκλέχθηκαν στο Γενικό Συμβούλιο.

Τέλος ο Βαγγέλης Πρόκος (Συνδέσμου Χανίων), εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη τριετία εκλέγεται πρώτος σύμβουλος, με τους περισσότερους ψήφους και στα δύο όργανα της ΟΠΠΕ (Γενικό Συμβούλιο και Διοικητικό Συμβούλιο).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook