Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιεί από σήμερα η ∆ιοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναμικού Καθ. Μαρία Καραμεσίνη

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των άμεσων κιαμφίδρομων επαφών της ∆ιοικήτριας με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Σήμερα το πρωί η κ. Καραμεσίνη θα επισκέφθηκε το ΚΠΑ2 Χανίων και τις σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας. Στη συνέχεια μετέβη στο ΚΠΑ2 Ρεθύμνου.

Αύριο Παρασκευή (ώρα 09.00) θα επισκεφθεί τις σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας και ΙΕΚ Ηρακλείου του Οργανισμού. Οι επόμενες στάσεις θα είναι στα ΚΠΑ2 Αλικαρνασσού και Ηρακλείου και στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κρήτης.

Το μεσημέρι η ∆ιοικήτρια θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κρήτης, για να συζητήσει θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση του Οργανισμού και τις νέες δράσεις που προωθούνται.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕ∆ Κρήτης.

Η επίσκεψη της ∆ιοικήτριας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί, οπότε θα συναντηθεί με προϊστάμενους κι εργαζόμενους των ΚΠΑ2 Αγ. Νικολάου, Σητείας και Ιεράπετρας.

Ο κύκλος επαφών της ∆ιοικήτριας με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας κλείνει ένα χρόνο και στόχο έχει την επικοινωνία με το ανθρώπινο δυναμικό, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Οργανισμού σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή υπηρεσία που θα παρέχει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους ανέργους.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook