Ένα από τα κύρια θέματα που απασχόλησε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που κράτησε πάνω από 2 ώρες ήταν το τι στάση θα κρατήσει η κρητική ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης στην Ένωση Β΄-Γ΄ Εθνικής στο οποίο θα αποφασιστεί τι μέλλει γεννέσθαι με τα πλέϊ οφ. 
Σχεδόν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε ότι είναι αδύνατο να γίνουν πλέϊ οφ την ώρα που εκκρεμούν πειθαρχικές διώξεις κατά της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίες μπορούν αν οι ομάδες αυτές υποβιβαστούν να φέρουν τον ΟΦΗ απευθείας στη Σούπερ Λίγκα χωρίς την διαδικασία των πλέϊ οφ. 
Παρόλα αυτά επισήμαναν όμως ότι σε περίπτωση που η Ένωση Β΄ -Γ΄ Εθνικής αποφασίσει για την διεξαγωγή των πλέϊ οφ ο ΟΦΗ θα πάρει μέρος σε αυτά αλλά μόνο αν τηρηθεί κατά γράμμα η διάταξη της προκήρυξης για τα πλέϊ οφ. 
Δηλαδή στην κρητική ομάδα αποφάσισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν να γίνουν πλέϊ οφ εξπρές στην Αθήνα και κατά συνέπεια είναι κάθετα αντίθετοι στην πρόταση του προέδρου της Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής Σπύρου Καλογιάννη που έχει προτείνει στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο την διεξαγωγή των πλέϊ οφ σε δύο γήπεδα του Λεκανοπεδίου της Αττικής προκειμένου η διαδικασία να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να αποφευχθούν οι μετακινήσεις των ομάδων. 
Τον ΟΦΗ στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα θα τον εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης, και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Αθήνα κ. Ντίνος Μανταδάκης και Μανώλης Φωτάκης. 
Στο επίκεντρο και το Ηλιούπολη – ΟΦΗ 
Πέρα από το θέμα της στάσης που θα κρατήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής ένα άλλο θέμα που απασχόλησε έντονα το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας ήταν η εμπλοκή του ονόματος του ΟΦΗ στα «στημένα» για το ματς με την Ηλιούπολη στην Αθήνα. 
Όλα τα μέλη συμβούλιου τόνισαν ότι η υπόθεση αυτή δεν αφορά τους ίδιους αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο που κατηγορείται και επισήμαναν ότι σύντομα θα πρέπει να γνωρίζουν το τι γίνεται αυτή με αυτή την υπόθεση προκειμένου να μην θίγεται το όνομα της ομάδας αλλά και πρόσωπα από το διοικητικό συμβούλιο που δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Ηρακλή Νύκταρη που αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας που κατατέθηκε προς την Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου ως αφανής παράγοντας η αφανής «πρόεδρος» της ΠΑΕ ΟΦΗ. 
Μάλιστα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ζήτησαν από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ να προχωρήσει άμεσα στην διαλεύκανση της υπόθεσης ώστε να μην διασύρεται άλλο το όνομα της ομάδας . 
Μετατέθηκε στις 10 Αυγούστου η γενική συνέλευση 
Στο μεταξύ όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας η γενική συνέλευση της ομάδας μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα αργότερα και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 αντί στις 3 Αυγούστου στο Κλειστό του ΒΑΚ. 
Ο λόγος της μετάθεσης έχει να κάνει σύμφωνα με διοικητικούς κύκλους με το γεγονός ότι δεν προλαβαίνουν να τρέξουν όλες οι εξελίξεις προκειμένου στη γενική συνέλευση να υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση για το πώς θα πορευτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια και με μια σωστή ορθολογική χρήση να καταφέρει να μειώσει στο ελάχιστο το χρέος των 8εκ. ευρώ που την ακολουθεί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook