Το δικό του σπίτι απέκτησε το Παράρτημα Κρήτης της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού ”Ο Στόχος- Πρόληψη”.

Το Παράρτημα, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την Κρήτη, εδρεύει επί της οδού Ηρακλή 61. Στο φιλόξενο χώρο του παρέχεται ατομική και ομαδική ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο “Στόχος- Πρόληψη” είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, μέσω της οποίας παρέχονται δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις (ψηλάφιση) από εξειδικευμένους γιατρούς και ψυχολογική στήριξη σε γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και εθνικότητας.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής στήριξης άπορων γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

“Μέσα κι απ’ το νέο μας σπίτι, προωθούμε την ενέργεια “Γυμνάσου με Στόχο”. Σκοπός είναι η μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού μέσω της άσκησης. Χορεύοντας και κάνοντας αθλητισμό αφυπνίζουμε τον κόσμο να εντάξει τη φυσική δραστηριότητα ως ευχάριστη στιγμή μέσα στην καθημερινότητά του”.

Στο χώρο της Ηρακλή 61 λειτουργεί και πωλητήριο με κούπες και μπλουζάκια, ενώ όλα στα έσοδα διατίθενται για τους σκοπούς του “Στόχου”. Το Παράρτημα λειτουργεί καθημερινά από τις 5 το απόγευμα ως τις 9:30 το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810-319396 και 6943-150841 με την κ. Λίτσα Ζαχαράκη.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook