Το International Foundation for Greece (IFG) και η Σοφία Κοκοσαλάκη ενισχύουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και Πρέσβης Καλής Θελήσεως του  Ιδρύματος International Foundation for Greece, Σοφία Κοκοσαλάκη, ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του Ιδρύματος και σχεδίασε τέσσερα πρωτότυπα βραχιόλια τα οποία κυκλοφόρησαν αποκλειστικά από τα ΕΛΤΑ για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος IFG.

Τα χρήματα που παρέδoσαν τα ΕΛΤΑ στο Ίδρυμα, μετά την κάλυψη των εξόδων τους, διατέθηκαν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Παιδιατρικής Κλινικής, του Παιδιατρικού Εξωτερικού Ιατρείου και του Παιδιατρικού Ιατρείου Επειγόντων  του Νοσοκομείου Ρεθύμνου εκπληρώνοντας σχετικό αίτημα του νοσοκομείου,όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα του Ιδρύματος. 

 Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: Μόνιτορ Μέτρησης Ζωτικών Παραμέτρων Ασθενή, Φορητά Παλμικά Οξύμετρα Παλάμης, Φορητά Ωτοσκόπια με φωτισμό, Φορητό Μόνιτορ Παρακολούθησης Ασθενή, Λαρυγγοσκόπια και Στηθοσκόπια και λοιπά αναλώσιμα υλικά.

Η παράδοση του εξοπλισμού θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουνίου παρουσία της προέδρου του IFG,κυρίας  Ασπασίας Λεβέντη.Πιθανότατα να είναι παρούσα και η Σοφία Κοκοσαλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook