Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει νέο σεμινάριο ηλεκτρονικών υπολογιστών στις 5 ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν αποκτώντας την πιστοποίηση που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το σεμινάριο παρέχει:

Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
40 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
Δυνατότητα κατ’ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες Σεμιναρίου:

Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows
Χρήση internet και outlook
Word
Excel
PowerPoint

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

Να εκπαιδευτούν στις πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους
Να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας
Να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης  τις οποίες θα διεξάγει το ΚΕΚ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Το κόστος του προγράμματος: είναι 185€  ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και  65€  το κόστος εξετάσεων, επανεξέτασης και πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Το τμήμα θα διεξαχθεί από τις 13/06 έως τις 20/07 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 70 ώρες. 

Εισηγητές:

Ο Νικόλαος Κούνουπας σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Ο Γιάννης Λιναρδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και τώρα εργάζεται ως Τεχνικός Υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730,[email protected] από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook