Σε άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων στο προσωπικό που απασχολείται με σύμβαση μίσθωσης έργου στην καθαριότητα του νοσοκομείου, προχωρά το ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου «μετά από παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας και της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, εξασφαλίστηκαν, με έκτακτη επιχορήγηση, όλες οι σχετικές πιστώσεις και το Νοσοκομείο προχωρεί σε άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων». 

Υπενθυμίζεται ότι, οι εργαζόμενοι στην σίτιση, καθαριότητα και φύλαξη του «Δρομοκαΐτειου» έχουν εξαγγείλει επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα 6 Ιουνίου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας θα συγκεντρωθούν με τις οικογένειές τους έξω από το υπουργείο Υγείας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να δοθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν, άμεση καταβολή δεδουλευμένων, χρηματοδότηση του νοσοκομείου, χορήγηση κανονικών και αναρρωτικών αδειών για τους εργαζόμενους με ατομικές συμβάσεις εργασίας, κάτι που τώρα δεν προβλέπεται, δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, μόνιμη και σταθερή εργασία.

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook