Ένα υπερσύγχρονο και καλαίσθητο CIP Lounge εγκαινίασε η αεροπορική εταιρία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης. Η ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο των αερομεταφορών μέσα από μία εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρόν τοπικοί και πολιτικοί φορείς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, άνοιξε και επίσημα τις πύλες ενός χώρου, κύρια χαρακτηριστικά του οποίου είναι η άνεση και η πολυτέλεια. H Ellinair στο Ηράκλειο διαθέτει πλέον 2 CIP lounges συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. που μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 60 άτομα. 

Οι επιβάτες της εταιρίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σύγχρονες υπηρεσίες, όπως μεταξύ άλλων πληροφορίες πτήσης, ελεύθερη πρόσβαση στο internet και δορυφορική τηλεόραση, ενώ παρέχεται μεγάλη ποικιλία κρύων γευμάτων, αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Σταύρος Δαλιάκας μιλώντας στο flashnews.gr τόνισε χαρακτηριστικά ” Στόχος της εταιρίας είναι η αύξηση των δρομολογίων και των προορισμών. Υπάρχει έδαφος για όλους και επιθυμούμε την ανάπτυξη της Ellinair. Πραγματοποιούμε δρομολόγια και εσωτερικού και εξωτερικού”.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος δήλωσε” Είναι ιδιαίτερα σημαντική η κίνηση της εταιρίας του ομίλου Μουζενίδη. Μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους τουρίστες και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρία επεκτείνεται, δείχνει ότι η Κρήτη τα επόμενα χρόνια θα έχει την δυνατότητα να πετύχει μία σημαντική άνοδο στο τουρισμό”.

 

 

Τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Σταύρος Μαμουλάκης ο οποίος χαρακτήρισε τις πρωτοβουλίες της εταιρίας ως ένα προπομπό δράσεων που θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν της Κρήτης. ”Θέλω να επισημάνω ότι τα καλύτερο έρχονται ” τόνισε χαρακτηριστικά. 

Η πολιτεία πρέπει να βοηθάει αυτές τις δραστηριότητες δήλωσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης. ” Αυτά τα οποία τονίζουμε τόσα χρόνια με το θέμα της βίζας πρέπει να γίνουν πράξη με στόχο να απελευθερωθούν δυνάμεις και να ενισχυθεί ο τόπος μας. Το γεγονός ότι ένας μεγάλος επιχειρηματίας επενδύει και δημιουργεί θέσεις εργασίας είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο”.

Από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας υποστήριξε” Όταν άψυχα γραφεία τα μετατρέπεις σ ένα τόσο όμορφο χώρο, αυτό αυτομάτως σημαίνει αναβάθμιση, εξέλιξη και ανάπτυξη. Κάθε χώρος που δημιουργείται στο αεροδρόμιο για όλους στην πολιτική αεροπορία σημαίνει πολλά και είναι κάτι το θετικό. Εύχομαι στην εταιρία καλές πτήσεις”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook