Έπειτα από δύο σεζόν απουσίας ο ΠΟΑ επέστρεψε στη Γ’ Εθνική, αφού επικράτησε του αξιόμαχου Ο.Φ. Ιεράπετρας με σκορ 2-0, στον “τελικό” ανόδου του 14ου ομίλου.

Η ομάδα του προσφυγικού προαστίου ακολούθησε από τον όμιλο της Κρήτης την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική.

Έπειτα από ένα “λευκό” πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΠΟΑ είχε την υπεροχή αλλά ο ΟΦΙ έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τον Πηγιάκη (42’), η ισορροπία του 0-0… διαταράχθηκε στο 64’ όταν ο Τριανταφύλλου ευστόχησε σε πέναλτι, που κέρδισε ο Ρουμπάκης. Στη φάση της ανατροπής του έμπειρου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων αποβλήθηκε ο Ι. Μίγγας, με αποτέλεσμα να απλοποιηθούν τα πράγματα για τον ΠΟΑ.

Πριν… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 1-0 ο Καρβελάς με σουτ έκανε το 2-0 στο 68’, “κλειδώνοντας” την άνοδο της ομάδας του, που ήθελε έστω έναν βαθμό από το παιχνίδι αυτό.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα (87’) αποβλήθηκε και ο… έτερος Μίγγας του ΟΦΙ για διαμαρτυρία.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Ν. Βρετός, Γιακουμάκης, Πετράκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (84’ Ρωμανάκης), Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Πετράς, Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου (72’ Φραγκιαδάκης).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Ι. Μίγγας, Φρουζάκης, Στάχτιαρης, Τζελέπης, Πετάσης, Χριστάκης, Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης (10’ λ.τρ. Φιλιππάκης, 74’ Μπαριτάκης), Τοψιδέλης (71’ Β. Μίγγας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook